2020-08-31 08:39:23• hírek • közlemény

Szatmárnémetibe érkezik a KMDSZ Tour

Minden középiskolás életében meghatározott feladat az egyetem és a szak kiválasztása, később pedig az új környezetbe való beilleszkedés. Éppen ezért a Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) fontos küldetésének érzi, hogy már a középiskolásokkal felvegye a kapcsolatot és ezáltal segítse őket beilleszkedni a diákéletbe. 

A KMDSZ minden évben négy rendezvényt szervez kimondottan gólyáknak: Nyári Egyetemet, Gólyák éjszakáját, Gólyatábort és Gólyabált. Minden program célja, hogy a gólyák megismerjék egymást, a kincses várost és a diákélet rejtelmeit.


A KMDSZ Nyári Egyetem idén augusztus 21-22. között kilencedik alkalommal került volna megrendezésre, azonban a koronavírus következtében a szervezők úgy döntöttek, hogy más formában tartják meg a rendezvényt. Mivel fontos számukra a személyes kapcsolat kialakítása, ezért más keretek közé emelték a programot, és egy olyan rendezvénysorozatot hoztak létre, amely során minden érdeklődőnek lehetősége lesz személyesen találkozni a KMDSZ vezetőségével. Így született meg a KMDSZ Tour.


A KMDSZ Tour lényege, hogy a diákszövetség csapata ellátogat Erdély különböző városaiba, ahol a gólyákkal kávézók teraszain, kisebb csoportokba rendeződve találkoznak és bevezetik őket Kolozsvár rejtelmeibe. A KMDSZ Tour beszélgetésére Szatmárnémetiben szeptember 1-én, 19 órától kerül sor a Yardban.


A járványügyi intézkedéseket figyelembe véve a teraszokon való részvétel korlátozott, ezért előzetes regisztráció szükséges (https://bit.ly/kmdsztour), amelyet egy e-mailben kapott visszajelzés erősít meg. A jelentkezés díjtalan. A program tartalmaz egy rövid KMDSZ ismertető előadást, amelyet majd kötetlen beszélgetés és ismerkedés követ.


További részleteket a KMDSZ Tour Facebook-eseményen találnak, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: